Wat leuk dat je geinteresseerd bent in mij en mijn werk!

Ik vind dat de keuze voor een bruidsfotograaf net zo persoonlijk is als de keuze voor de trouwlocatie, muziek, details en kleding voor je bruiloft. Een klik met de foto’s maar ook met de persoon achter de camera is heel belangrijk. Je nodigt immers een extra gast uit op deze intieme dag!

Het is voor mij heel bijzonder om persoonlijke herinneringen te maken voor nu en voor generaties na jullie!

Wie ben ik?

Intuitief, artistiek, sensitief,  doorzetter, perfectionist, cat lover , computer-nerd, film liefhebber, muzikant,  tikkeltje eigenwijs, chocaholic

Ik heb een zwak voor fijne mensen en sferen en dit heeft direct invloed op de manier waarop ik jullie grote dag in beeld breng.

Een bruiloft is de dag waar al mijn favoriete eigenschappen van fotografie samen komen. Landschappen, straat, portretten, momenten, details, sferen, emoties.

Bruidsfotografie vind ik de meest uitdagende vorm van fotografie. Je moet één zijn met je instrument om optimaal te kunnen presteren op creatief vlak.

Als jullie geïnteresseerd zijn in mij als persoon en fotograaf dan mag je altijd contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking!