Trouwreportage Utrecht

“Jullie verhaal in beeld. Documentair. Artistiek. Poëtisch. ”

Tjeerd Paul Jacobs – Bruidsfotograaf

boom profile

Een mooie trouwreportage in Utrecht

Wil jij een mooie trouwreportage laten maken? De keuze voor de juiste fotograaf maak je niet even zomaar. Je moet een fotograaf kiezen die bij jullie past en die een gevoel uitstraalt in zijn foto’s dat voor jullie goed voelt. Ik ben Tjeerd Paul Jacobs, een professionele fotograaf die al menig trouwreportage in Utrecht heeft gemaakt. Ik weet hoe belangrijk een trouwreportage is voor een bruidspaar. De huwelijksdag is toch bij uitstek een dag die je de rest van je leven wil herinneren. Als je dan foto’s krijgt die er netjes uitzien, maar waar weinig gevoel uit spreekt, dan is dat gewoon zonde. Als ik foto’s maak bij een huwelijk, dan probeer ik juist de liefde en het enthousiasme die bij een dergelijke dag heersen zo goed mogelijk te vangen. Je wilt toch ook juist foto’s hebben waar het leven vanaf spat?

Fotograaf trouwreportage Utrecht

Als fotograaf ben ik op meerdere verschillende gebieden inzetbaar. Ik heb daarbij wel gemerkt dat het fotograferen van een huwelijk de grootste uitdaging is. Als gekozen bent om een van de belangrijkste dagen in een mensenleven voor de eeuwigheid te bewaren, dan heb je een hele belangrijke rol gekregen. Je moet er dan alert op zijn de mooie momenten van een dag als deze zo goed mogelijk vast te leggen. Ik heb het dan niet alleen over het moment waarop de ring om de vinger wordt gedaan, of om de zoen na de voltrekking. Het gaat juist ook om die kleine momentjes die er op elk huwelijk wel zijn. Die ene knuffel, dat ene vrolijke gezicht. Ik heb een passie voor fotografie, maar ook voor mensen en ben zodoende altijd alert om die mooie momenten vast te leggen.

Een trouwreportage in Utrecht

Als fotograaf een trouwreportage in Utrecht verzorgen is een prachtige uitdaging. Ik ga dan ook graag met jullie om tafel zitten om te bekijken hoe ik jullie bijzondere dag zo mooi mogelijk in beeld ga brengen. Ik laat jullie dan voorbeelden zien van eerdere huwelijken die ik heb gefotografeerd, zodat je een goede indruk krijgt van mijn stijl en het soort foto’s dat ik maak. Meer weten? Kijk dan even op mijn website of neem gewoon eens contact met me op.