The creative act lasts but a brief moment, a lightning instant of give-and-take, just long enough for you to level the camera and to trap the fleeting prey in your little box.” – Henri Cartier-Bresson

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in mij en mijn werk!

Ik denk dat de keuze voor een bruidsfotograaf net zo persoonlijk is als de keuze voor de trouwlocatie, muziek, details en kleding voor je bruiloft. Een goede klik met de fotograaf is heel belangrijk. Je nodigt immers een persoon uit op een hele intieme dag.

Ik heb een zwak voor fijne mensen en sferen en dit heeft direct invloed op de manier waarop ik jullie grote dag in beeld breng.

Een bruiloft is de dag waar al mijn favoriete eigenschappen van fotografie samen komen. Licht , compositie, straat, portretten, momenten, details, sferen, emoties.

Bruidsfotografie vind ik de meest uitdagende vorm van fotografie. Hier komen mijn grootste passies techniek en creativiteit op een perfecte manier samen. Deze zijn wat mij betreft onafscheidelijk op een bruiloft. De snelheid van momenten, de altijd veranderende lichtomstandigheden, observeren, anticiperen. Als je te lang moet nadenken over techniek mis je de momenten en kan je onmogelijk creatief met beeld bezig zijn.

Als jullie geinteresseerd zijn in mij als fotograaf voor jullie bruiloft dan is het altijd mogelijk om een vrijblijvende kennismaking te plannen.

Neem daarvoor contact op via onderstaande link!

VOLG MIJ OP INSTAGRAM